Teen jouset tilauksesta täysin ampujan mittojen ja toiveiden mukaisesti. Pyrin saamaan jousen vetojäykkyyden mahdollisimman täsmällisesti ampujan haluamaan vetopituuteen. Lähes aina tämä onnistuukin paunalleen.


Jouset kantavat J-Bown riimumerkkiä ja tekijän signeerausta. Mahdollisuudet jousen personointiin ja yksilöllisyyteen ovat lähes rajattomat. Voin käyttää mahdollisuuksien rajoissa myös asiakkaan omia materiaaleja esim. luuta, sarvea, nahkaa jne. Kädensijaa voidaan koristella esimerkiksi laminoinneilla, kaiverruksilla ja luu-upotuksilla. Kädensijassa voi myös käyttää useampaa puulajia.


Kädensijapuun voi valita monista eksoottisista kovapuista tai Coloured Wood Productsin valmistamista läpivärjätyistä koivuviilulaminaateista. Erikoisuutena ja erittäin korkealaatuiseksi visuaaliseksi yksityiskohdaksi saat valita jousen kaarien pintaviilut eksoottisista puulajeista siten, että puiden kuviot tulevat peilikuvina ylä- ja alakaareen. Sinun on myös mahdollista valita uniikit viilut materiaalit-sivulta, kaarien pinnat -valikosta.

J-Bow_Custom_Bows.html

kädensija:

bocote

jousen_mitat.html
materiaalit.html
J-Bow_J.Kaunismaki.html
jousimallit.html
myytavana.html
tilaaminen.html
testattua.html
galleria/galleria.html
linkkeja.html
jousen_mitat.html
materiaalit.html